انتخاب دکتر منوچهر فرج زاده اصل به عنوان پژوهشگر برتر کشور

دکتر منوچهر فرج زاده بعد از اتمام تحصیلات متوسطه و اخذ دیپلم اقتصاد اجتماعی در سال ۱۳۶۲، در همان سال وارد دانشگاه تبریز گردید و در سال ۱۳۶۶ درجه کارشناسی خود را در رشته جغرافیای طبیعی اخذ و در همان سال وارد دوره کارشناسی ارشد در رشته مذکور همان دانشگاه شد و در سال ۱۳۶۹ موفق به اخذ درجه کارشناسی ارشد گردید.
وی با قبولی در آزمون دکترای دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۶۹ تحصیل خود را آغاز و در اوایل سال ۱۳۷۴ موفق به اخذ درجه دکترای خود گردید. وی از همان سال به عنوان عضو هیات علمی در همان دانشگاه مشغول به کار شد و تا کنون این همکاری ادامه یافته است.
کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی در مطالعات هیدرولوژی، اصول و روشهای کاهش و سازگاری با تغییرات آب و هوایی، مدیریت مخاطرات آب و هوایی، آب و هواشناسی پزشکی، مخاطرات اقلیمی ایران، مبانی هواشناسی ماهواره ای، مبانی سیستم های اطلاعات جغرافیایی، تکنیک های اقلیم شناسی،کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی توریسم، خشکسالی، از مفهوم تا راهکار از جمله کتاب های تالیفی دکتر فرجی زاده می باشد.

از افتخارات و جوایز وی می توان به دریافت تقدیرنامه از همایش مراغه در گذر زمان به لحاظ عضویت در کمیته علمی همایش و ایراد سخنرانی اختتامیه در آبان ۱۳۹۰ ، دریافت لوح تقدیر به مناسبت برگزاری کارگاه آموزشی هواشناسی ماهواره ای در چهارمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران در سال ۱۳۹۰، استاد نمونه آموزشی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۸۷ و پژوهشگر برتر دانشگاه تربیت مدرس در سال۱۳۸۶ اشاره کرد.
وی تاکنون مقالات بسیاری در کنفرانس ها و مجلات معتبر داخلی و خارجی ارائه و به چاپ رسانده است.
عضویت در انجمن ها، مجلات و مجامع علمی، کمیته علمی همایش ها، داوری مقالات مجلات و همایش ها، سخنرانی های علمی و برگزاری دوره های آموزشی، شرکت در دوره های علمی و راهنمایی و مشاوره صدها پایان نامه و رساله از فعالیت های علمی و پژوهشی دکتر فرجی زاده اصل می باشد.
قطب مطالعات محیطی کسب این موفقیت ارزشمند را به دکتر فرج زاده و جامعه دانشگاهی تربیت مدرس تبریک می گوید.

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>